Vozačima se savetuje oprez zbog magle i moguće poledice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2019, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozačima se savetuje oprez zbog magle i moguće poledice

Vozači se večeras upozoravaju na maglu i sumaglicu koje ima na putevima poredDrine, Ibra, Morave, ali smanjuje vidljivost i na đerdapskoj magistrali koja na području Kučeva otežava saobraćaj, jer je vidljivost smanjena na oko 200 metara.

Ostale vremenske prilike su povoljne, međutim, zbog nižih temperatura tokom noći vozači se upozoravaju na opasnost od poledice koje može biti na putevima koji vode u planinske predele, saopštio je AMSS.

Otvaranjem još jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vrlo važne deonice auto-puta „Miloš Veliki“, između Surčina i Obrenovca, koja spaja Koridor 11 sa obilaznicom oko Beograda obezbeđuje sigurnije, lakše i brže putovanje, ali donosi i rasterećenje obrenovačkog puta.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema informacijma Uprave granične policije, dobijenim u 17:15 časova, nema zadržavanja na putničkim terminalima naših GP.

Kamioni na Batrovcima, na izlazu, čekaju 240 minuta, Bačkoj Palanci 60 minuta, a Sremskoj Rači 120 minuta.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.