Izvor: Radio 021, 25.Feb.2021, 20:42

Voša sutra dočekuje Napredak iz Kruševca

Fudbaleri Vojvodine u 24. kolu Superlige Srbije u petak, 26. februara dočekuju ekipu Napretka iz Kruševca na "Karađorđu".

Nakon remija u Lučanima primetno je da Vojvodina nije imala sjajan start u prolećnom delu sezone, te da je neophodno ostvariti pobedu na sutrašnjoj utakmici.

Vojvodina je do sad ukupno odigrala 50 takmičarskih utakmica sa ekipom Napretka, gde je zabeležila 31 pobedu, 4 remija i 15 poraza uz gol razliku 81:48 u korist Vojvodine.

Statistika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pokazuje da i pored pobeda, Vojvodina iz duela sa Napretkom izlazi sa minimalnom gol razlikom. O tome govori i mladi prvotimac Vojvodine Marko Bjeković.

"Sigurno da nas očekuje jedna teška utakmica. Napredak je jedna tvrda ekipa što pokazuju i prethodni rezultati sa njima. Nismo ih pobeđivali nekim ubedljivim rezultatom, sve su to bili mečevi sa minimalnom gol razlikom. Siguran sam da će Napredak dati svoj maksimum i pokušati da nam uzme bodove, ali očekujem da nakon 90 minuta mi budemo ti koji će ostvariti pobedu", rekao je Bjeković.

Za utakmicu protiv Napretka šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović neće moći da računa samo na Mirka Topića koji ima problema sa prednjom ložom, dok su svi ostali spremni i konkurišu za sastav tima. Meč između Vojvodine i Napretka igra se sutra od 15:30 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme da se Voša probudi

Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2021, 13:02

Novosadska Stara dama nije na očekivanom nivou na startu drugog dela sezone. Danas je očekuje duel sa Napretkom u okviru 24. kola Superlige..Četiri kola i pet bodova kraj imena Vojvodine. Čukarički se već opasno približio, mada se i TSC zahuktao, iako još nije toliko blizu. Ali nastavi li novosadska...

Nastavak na MozzartSport.com...

Voša savladala Napredak na "Karađorđu"

Izvor: Radio 021, 26.Feb.2021

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Napredak, rezultatom 1:0 u 24. kolu Superlige Srbije...Golom Čovića iz penala u 53. minutu, Vojvodina je savladala ekipu Napretka na svom terenu...Na tabeli Superlige Srbije Vojvodina je treća sa 50 bodova, a ekipa Napretka je na 16. mestu sa 22 boda...U sledećem kolu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.