Voša dovela štopera iz Engleske, još četiri igrača na meti Lalatovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jan.2020, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša dovela štopera iz Engleske, još četiri igrača na meti Lalatovića

Fudbaleri Vojvodine doveli su još jednog novajliju. Danas je Novosađanima pristupio i Lazar Stojsavljević (21), štoper Njuport Kauntija, 15. plasiranog tima Četvrte engleske lige, koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao za klubove na Ostrvu, Voking i Milvol.

On je počeo pripreme zajedno sa ekipom od prvog dana, 3. januara, adanasje i zvanično zadužio opremu. Paraf na ugovor do januara 2024. godine staviće od nedelje, kada zvanično počne zimski prelazni rok.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Pre njega u redove Novosađana iz kruševačkog Napretka došao je Miljan Vukadinović (28), napadač, koji je u jesenjoj polusezoni odigrao 14 utakmica, postigao četiri gola i upisao pet asistencija. Vukadinović se dogovorio sa Vojvodinom da nosi njen dres do juna 2022. Sa fudbalerima Vojvodine trenira i desni bek Marko Bjeković (19), koji je polusezonu proveo na pozajmici u novosadskom prvoligašu Kabelu.

Takođe, nije tajna da su želje Nenada Lalatovića, stratega Novosađana, Marko Petković, nekadašnji igrač Crvene zvezde i moskovskog Spartaka, koji je trenutno bez kluba, Momčilo Mrkaić iz ivanjičkog Javora, Bogdan Mladenović iz portugalskog Žil Vinsentea, Stefan Đorđević iz niškog Radničkog...

S druge strane, iz Vojvodine su otišli Nikola Petković i Željko Filipović, koji su raskinuli ugovore sa klubom čiji stručni štab više ne računa ni na Milana Lazarevića, Nemanju Vučića i Nemanju Nikolića, pa će oni u zimskom prelaznom roku promeniti sredinu.

"Odlaze nam petorica fudbalera i isto toliko očekujem da će da dođu, pa nam predstoje aktivnosti na polju transfera igrača. Takođe, imaćemo nimalo lake pripreme, s obzirom na to da je uz nove igrače potrebno sklopiti kockice u mozaik kako bismo na proleće krenuli u željenom ritmu. Smatram da je Vukadinović kvalitetan fudbaler, veliko pojačanje za nas, jer ga znam kao sjajnog krilnog igrača i na toj poziciji će nam mnogo značiti u našem pohodu na Evropu. Naš cilj je zacrtan jesenas, a to je izlazak u kvalifikacije za Ligu Evrope i to nam je zvezda vodilja", kaže trener Lalatović.

Šahtjor, Rapid, Maribor, Rubin...

Na terenima Fudbalskog centra "Vujadin Boškov" fudbaleri Vojvodine su juče po podne nastavili sa treninzima, s obzirom na to da su dobili slobodno da provedu Badnje veče i Božić sa najbližima.

Oni će u Novom Sadu uz teninge odigrati i pripremne utakmice sa Kabelom (18. januara) i Spartakom (22. januara), a dva dana kansije kreću na nastavak priprema u tursko letovalište Belek. Tamo će do 7. februara odigrati šest utakmica, sa Šahtjorom iz Donjecka, Rapidom iz Beča, Mariborom, Ljvovom iz Ukrajine, Dinamom iz Moskve i Rubinom iz Kazanja.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.