Vojnik nađen mrtav kod Kruševca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2019, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojnik nađen mrtav kod Kruševca

Profesionalni vojnik desetar I. M. (1981) iz Kruševca, na službi u 246. bataljonu ABHO, koji je tokom noćnog odmora napustio logorsku prostoriju, nađen je jutros bez znakova života u 5.50 časova u rečici Bistrica, selo Dvorane.

Desetar I. M. obavljao je dužnost vozača motornog vozila u okviru realizacije planske aktivnosti logističkog obezbeđenja dnevno-noćnog kondicionog marša svoje jedinice.

Na licu mesta nalaze se Viši javni tužilac iz Kruševca, organi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vojne policije i Ministarstva unutrašnjih poslova koji sprovode uviđaj.

Komandant Kopnene vojske formirao je komisiju za ispitivanje uzroka nastanka vanrednog događaja, koja je odmah upućena na lice mesta.

Desetar I. M. u Vojsci Srbije je od 1. oktobra 2003. godine. Oženjen i otac dvoje dece.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Telo vojnika pronađeno u reci kod Kruševca

Izvor: Radio 021, 13.Mar.2019

Profesionalni vojnik desetar I. M. (37) iz Kruševca, na službi u 246. bataljonu ABHO, koji je tokom noćnog odmora napustio logorsku prostoriju, nađen je jutros bez znakova života u rečici Bistrica, u ataru sela Dvorane kod Kruševca...Desetar I. M. bio je vozač motornog vozila u okviru realizacije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.