Vlada Srbije dodelila zaplenjenu rakiju bolnici u Kruševcu za dezinfekciju radnih površina

Izvor: Beta, 24.Avg.2020, 14:43

Vlada Srbije dodelila zaplenjenu rakiju bolnici u Kruševcu za dezinfekciju radnih površina

Vlada Srbije odlučila je da Crvenom krstu u Kruševcu i Opštoj bolnici u tom gradu bez naknade ustupi nešto manje od 9.200 flaša rakije viljamovke za dezinfekciju radnih površina.Kako se navodi u Službenom glasniku objavljenom 21. avgusta, u pitanju je roba oduzeta u postupku inspekcijskog nadzora još u maju 2005. godine.Ukupno će Crvenom krstu i Opštoj bolnici u Kruševcu biti dodeljeno 9.196 flaša viljamovke.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bolnica u Kruševcu će za dezinfekciju koristiti VILJAMOVKU staru 15 godina

Izvor: Luftika.rs, 24.Avg.2020

U Službenom glasniku osvanulo je neverovatno obaveštenje.. Opšta bolnica u Kruševcu i Crveni krst koristiće rakiju viljamovku za dezinfekciju radnih površina. To piše u rešenju koje je donela Vlada Srbije.. Odlukom vlade Crvenom krstu i Opštoj bolnici u Kruševcu bez naknade ustupljena je radkija...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.