Varvarin, utopila se dva mladića u bari

Izvor: RTS, 29.Jul.2013, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varvarin, utopila se dva mladića u bari

Dva mladića starosti 21 i 23 godine iz okoline Paraćina utopili su se juče u bari u blizini Donjeg Katuna kod Varvarina.

 U bari u blizini Donjeg Katuna kod Varvarina utopila se dva mladića starosti 21 i 23 godine iz okoline Paraćina, saopštila je kruševačka policija.

Pripadnici policije, ronioci i ekipa hitne medicinske pomoći su odmah po obaveštenju preduzeli sve mere i radnje na pronalaženju utopljenih mladića, ali oni nisu pronađeni do 21.30 časova, kada su prestali uslovi za dalju potragu.

Akcija za pronalaženjem utopljenih mladića nastavljena je danas.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VARVARIN: Utopila se dva mladića

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2013

U bari u blizini Donjeg Katuna kod Varvarina juče su se utopila dva mladića starosti 21 i 23 godine. Akcija za njihovim pronalaženjem biće nastavljena danas

Nastavak na Telegraf.rs...

Dva mladića se utopila u bari kod Varvarina, ronioci traže tela

Izvor: Blic, 29.Jul.2013

Dva mladića starosti 21 i 23 godine iz okoline Paraćina utopili su se juče u bari u blizini Donjeg Katuna kod Varvarina, saopštila je kruševačka policija. ..Pripadnici policije, ronioci i ekipa hitne medicinske pomoći su odmah po obaveštenju preduzeli sve mere i radnje na pronalaženju utopljenih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.