Izvor: Blic, 21.Apr.2023, 18:45

VRBOVALI MLADIĆE ZA PLAĆENE UBICE Sve o uhapšenim kavčanima u velikoj akciji: Terete se za pokušaj ubistva, među njima i devojka! Svi tragovi vode ka JEDNOM GRADU I JEDNOM ČOVEKU

Policija je u utorak podigla na noge Kraljevo i Kruševac - u dve odvojene akcije privedeno je više od 70 osoba, a uhapšeni se povezuju sa ozloglašenim kavačkim klanom i terete se za niz krivičnih dela, među kojima je i ubistvo u pokušaju. Nadležni organi Srbije su u združenoj akciji zaplenili čitavo bogatstvo - zlato, novac, luksuzne satove, narkotike i arsenal oružja. U ovoj akciji Kraljevo se posebno izdvaja, kao grad okarakterisan za regrutovanje mladih plaćenih ubica!
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.