VRATILA SE KUĆI! Par dana nakon svadbe, Anita otišla od Matore - Objasnila šta se dešava, umešala se i majka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 17:35

VRATILA SE KUĆI! Par dana nakon svadbe, Anita otišla od Matore - Objasnila šta se dešava, umešala se i majka!

Nije sa Jovanom.

Bivša zadrugarka Anita Stanojlović, odnedavno Tomić, nakon venčanja sa Jovanom Tomić Matorom koje su organizovale na Svetom Stefanu, vratila se u Srbiju, tačnije u rodni Kruševac.

Ona se danas uključila uživo na svom Instagramu i odgovarala na pitanja svojih pratilaca, a jedno pitanje je bilo više puta postavljeno. Naime, njene pratioce je zanimalo gde se nalazi "mladoženja", odnosno Matora i zašto i ona nije došla sa, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojom suprugom, u njen porodični dom.

- Matora je kod svoje mame, a ja kod svoje - rekla je Anita, a potom istakla da je ceremonija venčanja bila savršena.

- Bilo je prelepo, još uvek sabiram utiske i gledam slike, zato se ne uključujem na Tiktoku. Jedino je problem što Jovana i ja nemamo nijednu zajedničku sliku u venčanici i odelu - istakla je Tomićka.

Anita je uporedo odgovarajući na pitanja svojih pratilaca razgovarala i sa svojom majkom, pa je stiglo pitanje vezano i za nju.

- Kako je prija? - upitali su fanovi.

- Nikad bolje - odgovorila je Anitina majka, koja ne krije da podržava gej brak svoje ćerke.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ISPLIVAO ZVANIČAN DOKUMENT! Ovo je istina o braku Matore i Anite i promeni prezimena! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023

Bivša zadrugarka priložila dokaz!..Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su se pre par dana venčale u Crnoj Gori. Intimnoj ceremoniji su prisustvovali najbliži prijatelji, dok će gala proslavu za veći broj zvanica napraviti po povratku u Srbiju...Anita je odlučila da uzme Matorino prezime...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.