Izvor: Radio 021, 08.Nov.2020, 23:18

VIDEO: Kabel ponovo remizirao, konačno dali gol

Fudbaleri Kabela vezali su treći remi u nizu, pošto su igrali nerešeno, 1:1, protiv kruševačkog Trajala.

Iako ponovo desetkovani, igrači Kabela su makar uspeli da zatresu mrežu protivnika, prvi put posle više od 360 minuta bez gola u prvenstvenim mečevima.

Nije utakmica počela baš kako se Zoran Vasiljević, trener Kabela, nadao. Već u 10. minutu oboren je igrač Trajala u šesnaestercu Kabela i sudija je odmah pokazao na belu tačku, sa koje je bio precizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Pavlović.

Ipak, uspeli su domaći da se izvuku i da dođu do izjednačenja u 33. minutu. Nakon centaršuta Karaća, golman gostiju Drašković je izbio loptu, ali samo do Petrića, koji je zabio za 1:1.

Do kraja meča bilo je prilika na obe strane, Kabel je mogao preko Mesarovića da preokrene rezultat, dok je Srbijanac spasao domaćine od poraza, nakon što je uklizavanjem sprečio da se Matejević upiše u strelce.

Posle 14 odigranih utakmica, Kabel ostaje na drugom mestu na tabeli, sa tri boda više od Grafičara.



Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.