Užas kod Kruševca: U Južnoj Moravi pronađeno beživotno telo mladića

Izvor: Press, 01.Avg.2017, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas kod Kruševca: U Južnoj Moravi pronađeno beživotno telo mladića

Telo mladića S.M. (26) iz Sušice nađeno je jutros u Južnoj Moravi nedaleko od Stalaća
Foto: Pixabay.com

Nova tragedija među meštanima sela Sušice kod Kruševca, gde je u subotu uveče Ivana Mijajlovića(38) iz lovačke puške usmrtio Čedomir Smiljković(71), saznaju Novosti.Telo mladića S.M.(26)iz Sušice nađeno je jutros u Južnoj Moravi nedaleko od Stalaća.
Telo mladića S.M.(26)iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Sušice nađeno je jutros u Južnoj Moravi nedaleko od Stalaća.
Prema nezvaničnim saznanjima nema sumnji u nasilnu smrt, a tačan uzrok i više saznanja o okolnostima koje su dovele do nesreće biće poznati nakon obdukcije, koja je zakazana za sredu.
Rane u mestu odakle vodi poreklo nesrećni mladić S.M. još uvek su sveže, budući da se ubistvo odigralo pre nepuna četiri dana, a žrtva je sahranjena juče na lokalnom groblju u Sušici.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.