Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2021, 15:02

Utakmice za opstanak u Superligi u istom terminu

Šest susreta sa velikim rezultatskim značajem zakazano za subotu od 13.30 časova

Dogovorom Fudbalskog saveza Srbije, Zajednice klubova Superlige i televizije Arena Sport, šest duela 37. kola šampionata Srbije koje imaju direktan uticaj na rasplet u borbi za opstanak, biće odigrano u istom terminu, u subotu od 13.30 časova.

Utakmice koje će otvoriti subotnji dan su Metalac - Novi Pazar, Rad - Mačva, Inđija - Proleter, Napredak - Mladost, Javor - Čukarički i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Zlatibor - Radnički, a dešavanja iz Gornjeg Milanovca, Beograda, Inđije, Kruševca, Ivanjice i Užica biće diretkno emitovana u multiprenosu Arene Sport.

Uporedo sa multi-prenosom, dueli Zlatibor - Radnički, Metalac - Novi Pazar i Inđija - Proleter ići će u direktnom televizijskom prenosu na drugom, trećem i četvrtom kanalu iste televizije, nakon čega će se u terminu od 16 časova uz direktan prenos na Areni Sport 1 sastati Partizan i Voždovac.

Uvertiru u subotnja uzbuđenja predstavljaće tri utakmice zakazane za petak, od 16 časova snage će odmeriti Vojvodina i Spartak, kao i Radnik i TSC, dok je gostovanje Crvene zvezde OFK Bačkoj zakazano za 18:05.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.