Uspešna generalka, Radnički probušio Trajal

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešna generalka, Radnički "probušio" Trajal

Superligaš iz Niša odigrao je u nedelju poslednju kontrolnu utakmicu pred start prolećnog dela sezone.

Fudbaleri Radničkog iz Niša ugostili su na "Čairu" prvoligaša iz Kruševca i slavio sa 3:0 (2:0) u poslednjoj kontrolnoj utakmici pred nastavak šampionata.

Nenad Lalatović je izveo različite postave u prvom i drugom poluvremenu, a golove za Radnički postigli su novajlija Damir Kojašević, njegov sunarodnik Petar Grbić i Slađan Nikodijević.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />"Odlična provera za nas. Dali smo tri gola, mogli smo još, ali najvažnije je da se niko nije povredio po ovom teškom terenu. Meni na ovakvih utakmicama rezultat nije najvažniji, mnogo su mi bitnije neke druge stvari kojima sam ja danas jako zadovoljan", rekao je klupski sajt Nenad Lalatović.

Radnički je u zimskom prelaznom roku zadržao okosnicu tima i pojačao se angažovanjem Marka Živkovića, Damira Kojaševića i Aleksandra Kostića. Uz to je i Nikola Drinčić produžio ugovor i ostao na "Čairu".

"Skockali smo ekipu onako kako smo hteli i mnogo je važno što smo sačuvali okosnicu tima od jesenas. Prvi tim je praktično nepromenjen, upao je Kojašević umesto Stanisavljevića i to je ono na čemu sam ja insistirao. Imali dve ozbiljne ponude za igrače iz starte postave, koje su odbijene i to je po meni bio prvi uslov da na proleće nastavimo tamo gde smo stali", dodao je Lalatović.

Prvi takmičarski meč u novoj godini fudbaleri Radničkog igraju sledeće subote protiv Čukaričkog u Nišu.

"Čeka nas težak start prolećnog dela sezone i izuzetno težak raspored. Već na startu nam dolazi Čukarički, koji je po meni jedna od najkvalitetnijih ekipa u Srbiji. Radio sam tamo godinu i po dana, trenirao sam sedmoricu njihovih igrača i znam koliko nas težak meč očekuje u subotu. Ja zato već sada koristim priliku da pozovem Nišlije da dođu na tu utakmicu i da nam pomognu, jer nam je pobeda neophodna kako bi na najbolji mogući način krenuli ka ostvarenju zacrtanih ciljeva", zaključio je strateg Radničkog.

Osam kola pre kraja ligaškog dela sezone Radnički zauzima drugo mesto na tabeli sa devet bodova manje od vodeće Crvene zvezde i šest više u odnosu na trećeplasirani Partizan.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.