Ukupno četiri medalje za Kragujevčane

Izvor: KGsport.info, 25.Okt.2010, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukupno četiri medalje za Kragujevčane

Drugog dana turnira 'KG OPEN 2010', kragujevački takmičari su osvojili još 2 medalje.
Na programu su bili mečevi u kategorijama muškaraca i žena pojedinačno, a bronzane medalje su osvojili Starčević Nina i Mijačić Nikola. Starčević Nina je eliminisana u 1/2 finalu ženskog singla od Sandre Halilović. Mijačić Nikola je eliminisan u 1/2 finalu muškog singla od Miodraga Kaličanina nakon velike borbe, a konačan rezultat je bio 2-0 (21:18, 21:19) u korist kruševačkog igrača.
Dva dana vrhunskog badmintona u Kragujevcu je obeležio veliki broj atraktivnih i neizvesnih mečeva. Spuštena je zavesa na još jedan, 8.po redu KG OPEN turnir, a organizator, BK RAVENS Kg je iskoristio ovu priliku da zajedno sa svojim sportskim prijateljima iz cele Srbije, proslavi 8 godina uspešnog rada i postojanja.
Slavljeničku tortu je donirala slatka kuća SRCE, u kojoj su zajednički uživali igrači,...
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Badminton: Nina i Nikola bronzani

Izvor: Šumadija Press, 25.Okt.2010

Drugog dana tradicionalnog badminton turnira "Trofej Kragujevca u badmintonu - KG open 2010", takmičari iz Kragujevca osvojili su još dve medalje.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.