Uklanjanje objekata izgrađenih na gradskom građevinskom zemljištu

Izvor: Rasina.net, 13.Dec.2010, 05:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklanjanje objekata izgrađenih na gradskom građevinskom zemljištu

Inspekcijske službe Gradske uprave Kruševac nastavile su akciju uklanjanja objekata podignutih na gradskom građevinskom temljištu. Nakon bašte kafea "ABC", koja je uklonjena prošle sedmice, srušena je i terasa kafea "Ring", a trebalo bi da bude uklonjeno još desetak sličnih objekata. Vlasnici srušenih terasa tvrde da se objekti ruše selektivno i da su pojedinci privilegovani, jer imaju veze u vlasti.

Nastavak na Rasina.net...






Povezane vesti

Rušenje objekata sa gradskog zemljišta

Izvor: KruNet.net, 13.Dec.2010

Inspekcijske službe Gradske uprave Kruševac nastavile su akciju, koja je započeta preprošle sedmice, uklanjanja objekata podignutih na gradskom građevinskom zemljištu. Prvi na udaru inpekcijski službi je bio kafe ABC..

Nastavak na KruNet.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Rasina.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Rasina.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.