Uhapšeni članovi pajser bande

Izvor: RTS, 21.Avg.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni članovi "pajser bande"

Zbog sumnje da su opljačkali više sefova kruševačke pošte, uhapšena dvojica muškaraca. Osumnjičeni, kojima je određeno policijsko zadržavanje, terete se da su uz pomoć posebnih alata za sečenje metala otvorili sefove i odneli više od 300.000 dinara.

Kruševačka policija uhapsila je dvojicu muškaraca osumnjičenih za pljačku više sefova u objektima JP PTT Pošta u tom gradu.

"Mete napada bili su sefovi, koje su, uz pomoć posebnih alata za sečenje metala, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << otvorili i odneli više od 300.000 dinara", piše u saopštenju policije.

Policija je navela da je Vladici A. (31) i Aleksandru R. (36), obojica iz Kruševca, juče određeno zadržavanje.

Oni su osumnjičeni da su zajedno sa Kruševljaninom Sašom M. (34), koji je prekjuče uhapšen prilikom pljačke pošte u Novom Sadu, izvršili teške krađe na štetu objekata JP PTT Pošta u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.