Izvor: RTS, 19.Maj.2022, 13:33

Uhapšena osumnjičena za prisvajanje uplata premija životnog osiguranja klijenata

Policija je uhapsila ženu, zaposlenu u jednoj osiguravajućoj kompaniji - filijala u Kruševcu, zbog postojanja osnova sumnje da prisvojila za sebe 23.810 evra i za taj iznos oštetila osigurana lica.
Sumnja se da je, M. V. ( 1980), u periodu od 2010. do 2020. godine sačinila ponude za zaključenje ugovora o osiguranju života sa dva klijenta i po osnovu izdatih polisa životnog osiguranja na njihovo ime, u tom periodu, svakog meseca uzimala po 220 evra >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na ime uplata premija osiguranja života, saopštio je MUP.
Uhapšena se sumnjiči da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica. 
Umesto da primljene iznose redovno uplaćuje na račun osiguravajuće kuće, osumnjičena je, kako se navodi, to samo sporadično činila.
Deo novca je, kako se sumnja prisvajala za sebe čime je pribavila protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 23.810 evra i za taj iznos oštetila osigurana lica.
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.
 
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.