Uhapšen zbog ubistva i otmice

Izvor: N1 televizija, 09.Dec.2016, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog ubistva i otmice

Policija je uhapsila M.K. (54) iz Kruševca zbog sumnje da je 5. decembra u tom gradu oteo mladića i devojku koju je potom hicima iz pištolja ubio u selu Bradarac kod Aleksinca, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Policija je osumnjičenog uhapsila u Beogradu, a sa njim je u automobilu bio i oteti mladić, navelo je Ministarstvo u saopštenju.

U tom automobila je nađen pištolj kojim je, kako policija sumnja, izvršeno ubistvo.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Uhapšen posle ubistva, u kolima krio otetog čoveka

Izvor: B92, 09.Dec.2016

Beograd -- Policija je uhapsila M.K. (54) iz Kruševca, zbog sumnje da je u ponedeljak ubio bivšu nevenčanu suprugu G.J., i oslobodila momka G.J. kog je osumnjičeni oteo...Kako je saopštio MUP Srbije, policija je u Beogradu uhapsila osumnjičenog, s kojim je u automobilu bio i oteti muškarac...Pretresom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.