Uhapšen bivši komercijalni direktor FAM

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2011, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen bivši komercijalni direktor FAM

Policija u Kruševacu je saospstila da je uhapšen Slavoljub E. (53) iz Beograda zbog sumnje da je kao komercijalni direktor oštetio kruševačku Fabriku maziva za više od 20 miliona dinara.

Kako je saopšteno, policija Slavoljuba E. sumnjiči da je, zloupotrebivši službeni položaj, od februara 2010. do marta 2011. godine kao komercijalni direktor preduzeća FAM preduzećima "Bibaj" iz Uroševca i "Morea Dooel" iz Tetova prodao oko 364 hiljade litara raznih vrsta ulja po znatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nižim cenama od vrednosti direktnihtroškova proizvodnje i odobrenja dodatnog rabata na takve cene.

"Na ovaj način osumnjičeni je oštetio preduzeće za 21.069.000 dinara", navedeno je u policijskom saopštenju.

Dodaje se da će osumnjičeni uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.