Uhapšen Kruševljanin koji je u stanu u Nišu krio marihuanu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Kruševljanin koji je u stanu u Nišu krio marihuanu

Više od 600 grama marihuane je 24-godišnjak iz Kruševca krio u stanu u Nišu, saopštili su iz policije, koja ga je uhapsila i zaplenila drogu.

Niška policija je šest paketa marihuane teških 612 g, paketić amfetamina i digitalnu vagicu na kojoj je bilo tragova opojne droge, navode u saopštenju, pronašla u stanu koji je osumnjičeni Kruševljanin A. M. koristio u Nišu. Pronašli i vagicu za precizno merenje na kojoj je bilo tragova opojne droge; foto: MUP

Po >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, A.M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu - piše u saopštenju.

Mladić se tereti da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.