Udovičić i Španović otvorili atletsku stazu u Kruševcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Okt.2015, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić i Španović otvorili atletsku stazu u Kruševcu

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, gradonacelnik Kruševca Dragi Nestorović, generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković i najbolja srpska atletičarka Ivana Španović otvorili su danas atletsku stazu u Kruševcu.

"Obilazio sam lično radove nekoliko puta i puno mi je srce kada vidim kako danas izgleda ovo mesto. Kruševac je zaslužio atletski stadion, a današnje otvaranje atletske staze prvi je korak ka konačnom završetku radova. To nam >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je i najvažniji cilj, da izgradnjom što više terena, staza i stadiona sport ucinimo dostupnim svima, ali i da naši vrhunski sportisti imaju gde da se pripremaju i treniraju", rekao je Udovičić.

On je naglasio da je želja Ministarstva omladine i sporta da se izgradi što veći broj ovakvih objekata širom Srbije i time motiviše što više građana, a pre svega mladih, da se bave sportom.

"Verujem da se po svemu što je ovo Ministarstvo uradilo u oblasti sportske infrastrukture u prethodne dve godine ogleda naša posvećenost i predanost toj oblasti. Nastavićemo ovim tempom i verujem da ćete svi videti napredak, ako do sada niste. Sve ove stadione, hale, terene gradimo da bismo našoj deci ostavili nešto u budućnosti", istakao je Udovičić.

Ministar je dodao da se nada da će sledeći put kada bude došao u obilazak radova na atletskom stadionu, zateći isti prizor kao što je nedavno viđen na trim stazi na Bagdali – ogroman broj građana svih uzrasta kako se bave sportom i rekreacijom.

Nakon otvaranja atletske staze održano je finale Nacionalnog prvenstva Srbije u atletici za starije pionire i pionirke.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SVEČARSKI: Španovićeva i ministar Udovičić otvorili atletsku stazu u Kurševcu

Izvor: HotSport.rs, 03.Okt.2015

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović, generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković i najbolja atletičarka Balkana i treća na svetu ove godine u skoku udalj, Ivana Španović otvorili su danas atletsku stazu u Kruševcu.. . - Obilazio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.