Ubio suprugu pa sebe

Izvor: Blic, 29.Okt.2013, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio suprugu pa sebe

Milisav Ivanović (56) iz sela Kukljin kod Kruševca ubio je danas oko 11 sati u dvorištu porodične kuće hicem iz lovačke puške svoju nevenčanu suprugu Daliborku Milićević (38), a potom pucao sebi u glavu.

Prema rečima Daliborkine majke Jovanke, tragediji su prethodili nesporazui supružnika i česte svađe. Daliborka se pre tri nedelje vratila iz Austrije gde je bila u poseti rodbini i htela je ponovo da ide i da sa sobom povede tri kćerke.

Pretpostavlja se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da Milisav nije bio saglasan sa njenim predlogom i da je zbog toga došlo do razmirica koje su rezultirala ubistvom i samoubistvom.

Uviđaj mesta zločina je pod policijskom kontrolom i vrši ga zamenik Višeg javnog tužioca iz Kruševca.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ubio suprugu i sebe

Izvor: Blic, 29.Okt.2013

Milisav Ivanović (56) iz sela Kukljin kod Kruševca ubio je danas oko 11 sati u dvorištu porodične kuće hicem iz lovačke puške svoju nevenčanu suprugu Daliborku Milićević (38), a potom pucao sebi u glavu...Prema rečima Daliborkine majke Jovanke, tragediji su prethodili nesporazumi supružnika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.