Ubijen penzioner u Kruševcu

Izvor: Blic, 24.Mar.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen penzioner u Kruševcu

Penzioner Milan Ramić (76), brutalno je ubijen sa više udaraca nožem rano jutros u svom stanu, u Ulici cara Lazara 91 u Kruševcu.

Policija na mestu zločina

U momentu ubistva njemu su bile vezane noge, a ubica je nož ostavio zaboden u donji deo leđa.

Kruševačka policija još istražuje detalje i okolnosti ubistva, a prema rečima Milanovih komšija, policijske ekipe su pozvane u njegov stan oko 5.15 časova.

- Poslednji put sam ga videla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oko jedan sat posle ponoći. Nisam mu nikakav rod, ali dolazim kod njega povremeno. – rekla nam je Svetlana Muratović koja je neznajući za ubistvo, Milanu danas pre podne ponela lekove i hleb.

Pokojnikovi sin i ćerka, Dragan i Danijela, koji ne žive sa ocem, kažu da ih je policija obavestila o ubistvu oko osam časova.

Prema saznanjima „Blica", mlađa ženska osoba plave kose, stara oko 18 godina, za sada je je prvoosumnjičena i ona se nalazi na ispitivanju u kruševačkoj policiji.

Pokojni Milan Ramić je nekada radio kao oštrač noževa u klanici „22.Juli". Bio je penzioner i živeo sam, a komšije kažu da je kod njega često dolazilo puno ljudi i žena.

Povezane vesti: Komšiju u stanu izbo nožem Mladić iz Niša izboden nožem u srce Medićevom ubici određen pritvor Švedska: Ubio oca sačmaricom, pa pozvao policiju Autoprevoznika ubila lazarevačka banda
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kruševac: Brutalno ubijen penzioner

Izvor: S media, 24.Mar.2012

U Ulici cara Lazara 91 u Kruševcu brutalno je ubijen penzioner Milan Ramić (76). U momentu ubistva njemu su bile vezane noge, a ubica je nož ostavio zaboden u donji deo leđa...Vlasotince: Brutalno ubio suprugu..Ubicu iz Tuluza ubio snajperista (FOTO, VIDEO)..Aleksinac: Dečak se ubio zbog 500 evra..Kruševačka...

Nastavak na S media...

STARAC VEZAN NAJLONOM, PA IZBODEN NOŽEM

Izvor: Kurir, 25.Mar.2012, 09:12

Obnaženo telo Milana Ramića (76) pronašle komšije na trotoaru ispred njegovog dvorišta..KRUŠEVAC - Brutalno!..„Viđali smo plavušu“

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.