UŽAS U KRUŠEVCU! Žena (37) doživela JEZIVU SUDBINU: Bila je NEMOĆNA! ZAVEZANA ŽICOM! A onda HOROR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U KRUŠEVCU! Žena (37) doživela JEZIVU SUDBINU: Bila je NEMOĆNA! ZAVEZANA ŽICOM! A onda HOROR!

Osumnjičeni za zlodelo je priveden

U Kruševcu je danas uhapšen D. T. (47) iz Pojata zbog sumnje da je silovao ženu Lj. Ž. (37) iz Novog Bračina.

Prema nezvaničnim informacijama, stravičan zločin odigrao se u selu Pojate kada je D. T. pored puta primetio Lj. Ž. i zaustavio svoje vozilo i ponudio joj prevoz.

Zatim, nakon što je ušla, stao je pored puta , navodno, u nameri da je siluje, a ona je pokušala da izađe iz vozila, ali ju je navodno on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najpre udario pesnicom u predelu lica, a posle toga joj ruke vezao žicom, koju je držao iza sedišta, i silovao.

Inače, osumnjičeni je već dva puta osuđivan za silovanje u pokušaju. Više javno tužilaštvo odredilo je policijsko zadržavanje za napadača.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.