UKRAO 46.500 EVRA I MILION DINARA: Pljačkaš menjačnice u Kruševcu uhapšen u roku od dva sata

Izvor: Telegraf.rs, 12.Nov.2016, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKRAO 46.500 EVRA I MILION DINARA: Pljačkaš menjačnice u Kruševcu uhapšen u roku od dva sata

Policija je u Krušuvcu uhapsila N.P (1986.) iz tog grada koji je uz pretnju pištoljem i nožem od radnice menjačnice uzeo 46.500 evra i milion dinara, saopštio je danas MUP.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, brzom i efikasnom akcijom, za nepuna dva sata od razbojništva u jednoj menjačnici, uhapsili su osobu osumnjičenu da je izvršila ovo krivično delo.

Sumnja se da je N.P. (1986) iz Kruševca, uz pretnju pištoljem i nožem, od radnice menjačnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << oduzeo oko 46.500 evra i milion dinara.

On je uhapšen u blizini svoje kuće i kod njega je pronađen novac, koji je oduzeo iz menjačnice.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, N.P. je, po odobrenju zamenika višeg javnog tužioca u Kruševcu, određeno zadržavanje do 48 sati, navedneo je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Kruševac: Opljačkao menjačnicu, odneo 46.500€

Izvor: B92, 12.Nov.2016

Kruševac -- Muškarac N. P. (1986) uhapšen je u Kruševcu zbog sumnje da je uz pretnju pištoljem i nožem od radnice menjačnice uzeo 46.500 evra i milion dinara, navodi MUP...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, brzom i efikasnom akcijom, za nepuna dva sata od razbojništva u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.