Izvor: Blic, 07.Dec.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIO SINA ZBOG ŽENE "Tukao me je iz sve snage, pa je uzeo čekić i udario oca, a onda je on uzeo NOŽ..."

Iva Rašić (67), iz sela Velika Kruševica kod Kruševca, usmrtio je noćas oko dva sata, sa četiri uboda nožem, sina Milana (34), nakon kraće ali žustre porodične svađe.

Pokojni Milan je, prema saznanjima „Blica“, bio narkoman bez posla, koji je često maltretirao svoje roditelje.

- Milan je negde oko dva sata došao kući i počeo da loži šporet „smederevac“. Probudilo me je lupanje pa sam ustala i rekla mu: "Nemoj sine Milane sada da ložiš šporet". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << A on mi kaže: "Ja idem iz kafane, ložim da ti bude toplo, a ti se buniš" – priča Mila Rašić, Ivina supruga, a Milanova majka.

Nakon kraće rasprave Milan je izašao iz sobe a potom se vratio i nasrnuo na majku.

- Uleteo je unutra i jurnuo na mene. Udarao me iz sve snage po telu, po glavi. Iz nosa mi je pošla krv koju sam pokušala rukama da zaustavim, a on nije prestajao da me udara. Buka je probudila Ivu koji je ustao i pitao ga: "Šta to radiš nesrećniče? Zašto biješ majku?" Onda je on krenuo na njega – smireno opisuje dramatični događaj u staroj, trošnoj kućici na kraju Velike Kruševice Mila Rašić.

Nakon nekoliko udaraca pesnicom Milan je uzeo manji čekić i njime oca, koji je težak bolesnik, udario u glavu. U magnovanju Iva je dohvatio veliki kuhinjski nož sa stola i njime ubo sina u grudi, a potom u vrat.

Obdukcija će biti obavljena danas a prema prvim saznanjima Iva je Milanu zadao četri uboda nožem u predelu grudi i vrata. Nakon toga su on i supruga pozvali policiju.

Žitelji Velike Kruševica kažu da su Ivine i Miline muke trajale godinama.

- Milan nije nigde radio, samo se drogirao i pio. Živeli su od Ivine penzije. Stalno ih je maltretirao ali oni nisu voleli da pričaju o tome. Bilo ih je stid – kažu naši sagovornici.

Pokojni Milan je iza sebe imao i poveći policijski dosije jer je devet puta osuđivan zbog različitih krivičnih dela.

Osumnjičenom Ivi Rašiću je, po odobrenju Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, određeno zadržavanje do 48 sati.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Detalji HORORA u Kruševcu u kojem je otac ubio sina: Bio je narkoman koji je brutalno mučio svoje roditelje

Izvor: Telegraf.rs, 08.Dec.2016, 02:04

Iva Rašić (67), iz sela Velika Kruševica kod Kruševca, ubio je nožem, sina Milana (34), posle porodične svađe...- Milan je negde oko dva sata došao kući i počeo da loži šporet „smederevac“. Probudilo me je lupanje pa sam ustala i rekla mu: "Nemoj sine Milane sada da ložiš šporet"....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.