U brutalno iskrenoj ispovesti otac ubice iz Kruševca OTKRIVA STRAŠNE DETALJE IZ ŽIVOTA SVOG POKOJNOG SINA koji su izazvali krvavi pir

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2023, 14:31

U brutalno iskrenoj ispovesti otac ubice iz Kruševca OTKRIVA STRAŠNE DETALJE IZ ŽIVOTA SVOG POKOJNOG SINA koji su izazvali krvavi pir

Otac veruje da je motiv za čitav niz krvavih događaja novac.

Otac muškarca iz sela Milutovac kod Kruševca koji je juče u ranim jutarnjim časovima počinio strašan krvavi pir kada je ubio suprugu Vesnu, potom u glavu pucao ljubavnici, kojoj se lekari i dalje bore za život, pa ubio sebe, u ispovesti za medije priča šta se sve dešavalo pre ovog zločina i otkriva strašne detalje iz života svog pokojnog sina.

- Moj sin i njegova ljubavnica, kao i moja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jadna snajka, svi su živeli u Kruševcu. Sin je retko dolazio kod mene, ja mu nisam davao da uđe u dvorište sa ljubavnicama. Ja sam znao za tri, ova je bila zadnja, a ta mu je i došla glave. Nikada nije ranije spominjao da bi ubio nekog ili sebe... ali ovo se sve desilo zbog para. Ova zadnja mu je tražila pare, da uđe u kredit da bi otkupili pola stana. On je živeo kod nje u stanu kao podstanar, da tako kažem. Doneo je jedan frižider kod nje. Pola stana je bilo njeno, pola od njenog bivšeg muža. E taj bivši je tražio 13.500 evra da mu se da kako bi oni otkupili ceo stan. Tada je moj sin ušao u kredit. Priče da je imao puno para nisu tačne, ljudi lupaju - priča otac za medije.

Kaže da je do svađe došlo zbog tih evra i da je to prethodilo krvavom piru njegovog sina.

- On se sa tom ljubavnicom posvađao oko tih para. Morao je da založi kuću, da da sve u zalog da bi dobio te pare. Ova ga je pritiskala i tu mu je pao mrak na oči. A snajka, ona je bila dobra kao hleb, ali kako da vam kažem, bila je malo ometena u razvoju. Ona je za sve njegove ljubavnice pričala da su im to drugarice, zajedničke. Bilo je njoj je sve jasno, al eto, kako da vam kažem... bila je hendikepirana. A na sve to on je nju znao da udari, na moje oči je tukao... Ne bih sad o tome mnogo zbog njene porodice - priča otac.

Navodi da je njegov pokojni sin grcao u dugovima i da nije imao nikakvog izlaza iz te situacije.

- Njega je povuklo društvo, kafana... Imao je pare dok je deda bio živ, moj otac, al je sve proćerdao i odao se ženama i svemu što ide uz to. Dobio je dve divne ćerke koje imaju po dvoje dece, divni su mu unučići i ne znam samo kako je mogao da ih ostavi sve tako -  priča kroz suze i dodaje da su ćerke u očaju zbog majke.

- Mnogi su volele majku, za njim, Bože me oprosti, ne žale toliko, jer su znale koliko je jadnu snajku maltretirao. A ona im je ipak majka. Obe su dobro udate, dobro žive. Hvala Bogu i drugi sin mi je dobro, a ovom će sam Bog da sudi.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.