U Kruševcu dvoje dece i majka povredjeni aktiviranjem kapisle detonatora

Izvor: Beta, 11.Avg.2020, 13:27

U Kruševcu dvoje dece i majka povredjeni aktiviranjem kapisle detonatora

Deca stara 13 i pet godina i njihova 37-godišnja majka iz okoline Kruševca zbrinuti su u gradskoj bolnici zbog povreda od aktiviranja detonatorske kapisle koju su našli, saopštila je danas policija.Policija je uhapsila 46-godišnjeg K.J. zbog sumnje da je detonatorska kapisla bila medju polovnim stvarima koje je poklonio toj porodici.K.J. je osumnjičen za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.Policija je u njegovom stanu našla još jednu detonatorsku kapislu, kao i manju količinu marihuane, te je osumnjičen i za neovlašćeno držanje droge. Odredjeno mu je zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Kruševcu dvoje dece i majka povređeni aktiviranjem kapisle detonatora

Izvor: Danas, 11.Avg.2020

Deca stara 13 i pet godina i njihova 37-godišnja majka iz okoline Kruševca zbrinuti su u gradskoj bolnici zbog povreda od aktiviranja detonatorske kapisle koju su našli, saopštila je danas policija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.