U Beogradu održan 52. protest Jedan od pet miliona

Izvor: B92, 30.Nov.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu održan 52. protest "Jedan od pet miliona"

Beograd -- U Beogradu je održan 52. protest "1 od 5 miliona", koji je protekao u znaku obeležavanja godišnjice prvog skupa u Kruševcu pod nazivom "Stop krvavim košuljama".

Učesnicima protesta obratio se novinar Srđan Škoro, rekavši da su protesti dali rezultat u vidu otkrivanja nekih afera.

Škoro je kazao da je jedan od rezultata i odluka o bojkotu izbora.

On je dodao i da, iako se "ođednom ceo svet zainteresovao za naše izbore, opozicija neće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izaći na njih".

Okupljenima se obratila Valentina Reković, jedna od organizatora protesta "1 od 5 miliona", rekavši da je protest uspeo da vrati jednu instituciju, a to je Rektorat i kazala da će uspeti da vrati i ostale.

Učesnici protesta došetali su do RTS-a, kako bi podržali blokadu zgrade koju su organizovali predstavnici Dveri.

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović blokirao je večeras sa svojim pristalicama ulaze u RTS, sa zahtevom da se omogući gostovanje Borka Stefanovica u Dnevniku 2.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.