Izvor: Pančevac-online.com, 19.Apr.2023, 20:00

U BEOGRADU TINEJDŽER TEŠKO POVREĐEN: Konstrukcija od gola pala na dečaka

Tinejdžer (14) povređen je nakon što je na njega u školskom dvorištu jedne beogradske škole pala konstrukcija od gola. Prema nezvaničnim informacijama, on je zadobio povrede glave. Na lice mesta su brzo stigle ekipe Hitne pomoći, koje su povređenog dečaka prevezle u Urgentni centar. (Pančevac/Telegraf) HAPŠENJE ZBOG NASILJA U PORODICI: Kruševljanin osumnjičen da je pretukao […] The post U BEOGRADU TINEJDŽER TEŠKO POVREĐEN: Konstrukcija od gola pala na dečaka appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Dečak teško povređen - srušila se konstrukcija gola na njega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023

Na lice mesta su brzo stigle ekipe Hitne pomoći, koje su povređenog dečaka prevezle u Urgentni centar...Dečak (14) povređen je nakon što je na njega u školskom dvorištu jedne beogradske škole pala konstrukcija od gola...Prema nezvaničnim informacijama, dečak je zadobio povrede glave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.