Izvor: Blic, 18.Maj.2016, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trofej Beograd 2016: Sinhrono plivanje na Vračaru

Na bazenu SRC"Vračar" tokom vikenda održaće se 15. po redu Trofej Beograda 2016 u sinhronom plivanju. Na takmičenju će učestvovati 11 domaćih klubova iz Beograda, Niša i Kruševca, kao i gosti iz Bugarske, Mađarske i Hrvatske.

U kadetskoj kategoriji kanidatkinje odmeriće snage u disciplinama solo, duet, tim, kombinacije, figure, a u pionirskoj kategoriji u izvođenju figura, timskog nastupa i kombinacijama. Ove godine će prvi put učestvovati i najmlađe takmičarke u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kategoriji deset godina i mlađe i osam i mlađe. One će raditi figure, timove i kombinacije.

Takmičenje je u subotu od 10 do 21.30, a u nedelju od 10 do 15 časova. Svečano otvaranje je u subotu, 21. maja, u 17.20 časova.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.