Trener Napretka: Nedopustive greške

Izvor: B92, 06.Avg.2023, 22:54

Trener Napretka: Nedopustive greške

Trener Napretka iz Kruševca Dragan Perišić rekao je nakon poraza od Zvezde da je gol koji je njegov tim primio u 2. minutu drastično uticao na tok meča.

Trener ekipe podno Bagdale mogao je na kraju samo da onstatuje zaslužen trijumf Beograđana.

"Na ovakvoj utakmici, protiv ovakvog protivnika primiti gol u prvom minutu mnogo drsatično utiče na dalja dešavanja. Kako god sad ovo zvučalo, prvo poluvreme smo stvarno surovo kažnjeni za sve propuste koje smo napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i bez obzira što je napravljena ta reakcija u drugom poluremenu, nedopustivo je da se na ovakav način, protiv ovako kvalitetnog protivnika kao što je Zvezda naprave greške... nažalost po nas. Ne preostaje mi ništa drugo nego da čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi a nama da ovo što pre zaboravimo i da se okrenemo sledećoj utakmici", rekao je Perišić.

Napredak posle dva koal ima dva poraza i gol razliku 0:5.

U prvoj utakmici sezone poražen je od pančevačkog Železničara kod kuće (0:1), a u narednom kolu, u Kruševcu, pokušaće da dođe do prvih bodova u duelu sa Vojvodinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.