Težak udes u Kruševcu

Izvor: RTS, 08.Maj.2010, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes u Kruševcu

Pet osoba teško je povređeno, a jedna lakše u direktnom sudaru putničkog i teretnog vozila na Jasičkom putu u Kruševcu. U pokušaju da izbegne sudar, vozač "pežoa" oborio tri pešaka.

U saobraćajnom udesu na Jasičkom putu u Kruševcu, koji se dogodio noćas oko 1.40 sati, pet osoba je zadobilo teške, a jedna lake povrede, saopštila je kruševačka policija.

Teške telesne povrede, u direktnom sudaru putničkog i teretnog vozila, zadobili su vozač putničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vozila Radoslav M. (35) iz sela Tekije kod Kruševca i njegov suvozač Saša F. (41) iz Kruševca.

Putnik u tom vozilu Dragi V. (32) iz Selišta kod Brusa zadobio je lakše telesne povrede, dodaje se u saopštenju.

Putnički automobil marke "pežo" kojim je upravljao Bojan K. (19) iz Krvavice kod Kruševca skrenuo je sa puta, kako bi izbegao sudar sa tim vozilima i tom prilikom oborio pešake Sašu P. (20), Milana R. (28) i Katarinu T. (23) iz Velike Kruševice, koji su zadobili teške povrede, navedeno je u saopštenju.

Katarina T. je prevezena u Zdravstveni centar Niš, dok su ostali povređeni zbrinuti u kruševačkoj bolnici.

Uviđaj su obavili istražni sudija i saobraćajna policija Policijske uprave u Kruševcu, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.