Teška nesreća u Kruševcu

Izvor: RTS, 24.Mar.2013, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća u Kruševcu

Jedna osoba poginula, a tri teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila u Kruševcu. U Niš je hitno prebačena jedna osoba sa teškim povredama, dok su druge dve osobe zbrinute na hirurškom odeljenju kruševačke bolnice.

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba pogunula, a troje ljudi teško povređeno dogodila se večeras oko 19 časova u Kruševcu.

U udesu je stradao pedesetogodišnji M.M. vozač "jugo floride poli".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Kako RTS nezvanično saznaje, sudar se dogodio kada je vozač tog automobila za dostavu krenuo u polukružno okretanje na delu gde su dve duple saobraćajne trake. Na njega je velikom brzinom udarilo "fijat stilo" kruševačke registracije koji je takođe išao iz pravca grada.

Teže je povređena žena koja je bila suvozač u poliju i dve devojke u "fijatu". Reč je o mlađim osobama.

Svi povređeni zbrinuti su na hirurškom odeljenju kruševačke bolnice, a jedna ženska osoba sa teškim telesnim povredama hitno je prebačena za Niš.

O težini udesa svedoči i to da se delovi automobila "florida poli" nalaze na kolovozu i trotoaru u dužini od stotinu metara.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kruševac: U saobraćajki poginuo pekar, tri žene povređene

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2013, 04:48

KRUŠEVAC – JEDNO lice je poginulo, a tri žene povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju oko 19,30 dogodila u Aerodromskoj ulici u naselju Prnjavor kod Kruševca. Na licu mesta poginuo je M.M. star 50 godina, radnik kruševačke pekare „San“. Saobraćajka je bila stravična....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.