TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno telo vozača u Zapadnoj Moravi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 13:14

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno telo vozača u Zapadnoj Moravi

Pogrebna služba je na terenu, a u toku je izvlačenje vozila.

Kako mediji saznaju, telo jednog čoveka nađeno je u potopljenom automobilu u Zapadnoj Moravi kod Mrzenice nadomak puta Kruševac-Pojate.

Podsetimo, Pripadnici policijske uprave Kruševac i Saobraćajna policija tragali su za vozilom i vozačem, zbog postojanja sumnji da je nakon saobraćajne nesreće automobil završio u Zapadnoj Moravi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Policija izvlači automobil iz Zapadne Morave, pronađeno telo jedne osobe

Izvor: RTS, 08.Mar.2021

Policija je pronašla telo jedno osobe prilikom izvlačenja vozila iz Zapadne Morave za koje se sumnja da je sletelo sa puta u reku tokom vikenda. Traga se za još jednom osobom čiji je nestanak prijavljen. . Pronađeno je telo vozača automobila, dok je suvozač ispao iz...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.