TRAGEDIJA U KRUŠEVCU: Posle kratke svađe sevnuo nož, izboden muškarac (44), hitno prebačen u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 10:35

TRAGEDIJA U KRUŠEVCU: Posle kratke svađe sevnuo nož, izboden muškarac (44), hitno prebačen u bolnicu

Prema prvim informacijama, Kruševljanina je nožem ga napao Mladen J.(41) i tom prilikom mu zadao povrede stomaka i grudi.

Kruševljanin Duško K.(44) izboden je u incidentu koji se oko jedan sat posle ponoći dogodio na periferiji Kruševca, saznaju mediji.

Još uvek se istražuju detalji koji su prethodili krvavom događaju. Za sada je poznato da su se osumnjičeni i povređeni posvađali, kao i da je nož sevnuo u ulici Ratka Šakotića, nedaleko od mesta gde živi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osumnjičeni.

Mladen. J. je uhapšen i priveden u policiju, a prema nezvaničnim saznanjima, priznao je krivično delo. Izbodeni muškarac je zbrinut u bolnici. Obojica su od ranije poznata organima gonjenja. Ovo je drugi incident sa nožem koji se dogodio u Kruševcu ovog meseca. Početkom oktobra, u ulici Majke Jugovića u centru grada, izbodena su dva muškarca.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.