TRAGEDIJA KOD ŽABARA: Vatrogasci brzo reagovali ali ženi nije bilo spasa

Izvor: Večernje novosti, 20.Okt.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD ŽABARA: Vatrogasci brzo reagovali ali ženi nije bilo spasa

U požaru koji je zahvatio porodičnu kuću u selu Oreovica stradala jedna osoba S.A. (45) stradala je noćas u požaru koji je izbio u porodičnoj kući u selu Oreovica kod Žabara. Sa njom u kući se nalazila i njena majka, koja je nepovređena.Pročitajte još: TEŽAK UDES U KRUŠEVCU: Zakucao se u banderu i na mestu poginuoVatrogasci su nakon prijema poziva brzo izašli na lice mesta i lokalizovali požar kako bi sprečili širenje vatre na okolne objekte.Policija je došla do saznanja da su obe žene lečene na psihijatriji, kao i da su često konzumirale alkohol.Istraga je u toku i uskoro se očekuje utvrđivanje razloga požara.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TEŽAK UDES U KRUŠEVCU: Zakucao se u banderu i na mestu poginuo (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Okt.2019

U okolini Kruševca ka Ribarskoj Banji neretko su zabeležena stradanja vozača i putnika u vozilima KRUŠEVAC- VOZAČ“fijat-puta” poginuo je noćas dva sata posle ponoći na putu Kruševac-Ribarska Banja, nedaleko od sela Kaonik, kada je sleteo sa kolovoza i zakucao se u banderu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.