Svi žele na sud

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Feb.2011, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi žele na sud


KruševacBranislav Vukelić, doskorašnji šef Napretkove struke, koji je smenjen zbog „nedoličnog ponašanja“, otvorio je dušu za „Žurnal“, a da li je bio iskren, ide na njegovu savest...
Želeli smo istu šansu da pružimo i mladoj igračici Mileni Vasić, kojoj sigurno nije lako ovih dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kao ni njenoj porodici, međutim, na telefonski poziv odgovorio je muškarac, nije hteo da potvrdi, ali ni demantuje, da je njen otac, niti da se predstavi.
Na pitanje da li planiraju da podnesu tužbu, šta i kako će dalje, hoće li Milena da se oglasi, dotični gospodin je odgovorio:
– Bićete obavešteni – izražavajući sumnju u autentičnost Vukelićevih reči i dodao: – Ukoliko je to rekao, znam šta ću, ukoliko ste izmislili, opet znam šta ću.
Branislav Vukelić je, s namerom da spere ljagu sa svog imena, angažovao advokata. Sa Vasićima se nije čuo...
Na Milenu sam ljut, na njenog oca, iako me je udario nisam. Ne želim, ipak da ih zovem, jer bi se to moglo protumačiti kao priznavanje krivice, a voleo bih da se on javi, da se ljudski dogovorimo. Neću ga sudski goniti što me je napao, niti tražiti naknadu za povredu časti, spreman sam to i da potpišem u prisustvu advokata, pod uslovom da Milena izgovori samo jednu rečenicu, da nisam imao bilo kakve pretenzije, koje mi se pripisuju, ka njoj.
Vukelić je dodao:
– Neka svoju zabludu obrazloži kako god hoće, strahom od gubitka mesta u ekipi, pijanstvom, stresom, kako god, samo neka skine ljagu sa mog imena, jer ovako ne mogu da živim. U suprotnom, idemo na sud, a onda ću sve prepustiti advokatu. Ne bih voleo da to toga dođe, jedina želja mi je da sačuvam čast, zbog potomstva, pre svega, jer imam unuke, snaje. Sport me više ne interesuje, mnogo mi je dao u minulih pola veka, ali za samo pet dana mi sto puta više uzeo – zaključuje Vukelić.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Svi žele na sud

Izvor: KruNet.net, 07.Feb.2011

Branislav Vukelić, doskorašnji šef Napretkove struke, koji je smenjen zbog „nedoličnog ponašanja“, otvorio je dušu za „Žurnal“, a da li je bio iskren, ide na njegovu savest…

Nastavak na KruNet.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.