Izvor: JUGpress.com, 13.Apr.2024, 14:50

Super liga: Surduličani bez bele zastave protiv Kruševljana

SURDULICA
Surdulički Radnik u 30. kolu Super lige, poslednjem u regularnom delu šampionata u sezoni 2023/24, igra u Kruševcu protiv domaćeg Napretka, ekipe koja je na osmom mestu na tabeli sa 39 bodova, dok su Surduličani na poslednjoj, 16. poziciji na tabeli sa svega 14 osvojenih bodova.
U redovima surduličkog superligaša svesni su da se Kruševljani bore za plasman u play of fazu prvenstva, da su napredovali na tabeli posle dolaska Vladimira Gaćinovića na mestu šefa stručnog štaba, a da su njihove šanse za opstanak u eliti srpskog fudbala i u play out fazi svedene na teorijsku mogućnost.
Dragan Đuričić koji će voditi ekipu Radnika sa klupe umesto doskorašnjeg trenera Dušana Đorđevića,...
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.