Suđenje Jeličiću odloženo, jer su advokati na godišnjem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje Jeličiću odloženo, jer su advokati na godišnjem

Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus, Milutinu Jeličiću Jutki, zbog optužbi za seksualno uznemiravanje Marije Lukić, odloženo je u Osnovnom sudu u Kruševcu, jer su advokati okrivljenog na godišnjem odmoru.

Kako prenosi RTS, ovo je bilo prvo ročište, od kada je zbog različitih nepravilnosti sudski postupak izmešten iz Bruskog suda i prebačen u Osnovni sud u Kruševcu.

Odluku o premeštanju slučaja iz Brusa u Kruševac doneo je Vrhovni kasacioni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sud.

Borivoje Borović, advokat Marije Lukić, rekao je da se u ovom predmetu radi već o suđenju u nerazumnom roku, "bez obzira na opravdanje koje ima sudija da ide na godišnji odmor ili sami branioci".

Na zakazanom ročištu danas u Kruševcu pojavili su se i predstavnici Američke ambasade, a ispred suda okupile su se žene iz udruženja "Peščanik" koje podržavaju Mariju Lukić.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.