Izvor: RTS, 16.Maj.2022, 15:28

Sudar na putu Kruševac–Trstenik, jedna osoba poginula

Jedna osoba je poginula, a jedna povređena u saobraćajnoj nesreći u selu Odžaci, na putu KruševacTrstenik.
Kako saznaje RTS, došlo je do direktnog sudara kombi vozila gornjomilanovačkih i teretnog kamiona valjevskih registracija.

Prema za sada nezvaničnim informacijama, kombi vozilo koje se kretalo iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pravca Trstenika iz do sada neutvrđenih razloga prešlo je na levu stranu i sudarilo se sa kamionom.
Dva saniteta trsteničke Hitne pomoći prevezla su povređene, ali je vozač kombija podlegao povredama u Opštoj bolnici "Kruševac".
Prema saznanjima RTS-a, povređeni vozač kamiona je zbrinut, svestan je, komunicira i njegovo stanje se intenzivno prati na odeljenju kruševačke bolnice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.