Sudar autobusa u Beogradu

Izvor: RTS, 10.Mar.2010, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar autobusa u Beogradu

Jedan mlađi muškarac je lakše povređen u sudaru dva autobusa koji se dogodio jutros u Beogradu. Povređeni mlađi muškarac prebačen u Urgentni centar.

U sudaru dva autobusa koji se dogodio jutros nešto posle šest časova u Beogradu na uglu ulica Kruševačke i Ustaničke lakše je povređena jedna osoba, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Hitna pomoć je u 06.12 časova dobila poziv da su se sudarili autobusi na linijama 17 i 26 i kako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se ispostavilo, lakše povrede kolena zadobio je mlađi muškarac, koji je prebačen u beogradski Urgentni centar.

Hitna pomoć je u protekla 24 časa obavila 190 lekarskih intervencija od kojih je 51 bila na javnom mestu, precizirala je dr Macura.

Noćas je obavljena 85 lekarskih intervencija od kojih 10 na javnom mestu i pomoć je bila potrebna hroničnim bolesnicima, tako da je noć protekla mirno, rekla je dr Macura.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.