Stjuart Pirs: U Noriču ne gubimo

Izvor: Mondo, 11.Okt.2012, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stjuart Pirs: U Noriču ne gubimo

Selektor mlade reprezentacije Engleske podseća da njegov tim tradicionalno dobro prolazi na poprištu okršaja sa "orlićima" u baražu za Evropsko prvenstvo.

Period od 22 meseca stao je u 180 i "kusur" minuta.

Sve urađeno u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo za igrače mlađe od 21 godine biće testirano u neizbežnom baražu, u kome će se, između ostalih, sastati i Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Engleska.

Prvi okršaj dvomeča biće organizovan na Ostrvu, na stadionu Noriča u petak sa početkom u 20.00 časova. Revanš je zakazan za 16. oktobar na stadionu Mladosti u Kruševcu.

Stjuart Pirs, selektor engleske selekcije, srećan je što će se njegovi izabranici boriti za odlazak na EP u Izrael na stadionu Kerou roud.

"To je strastvena oblast za fudbal. Navijači tamo vole svoj tim i vole Englesku, tako da nam uvek pruže veliku podršku", rekao je on i podsetio na prethodne uspehe svog tima na terenu premijerligaša.

Mlada reprezentacija Engleske pobedila je na Kerou roudu pre dve godine Rumuniju 2:1, a pre toga i Slovačku 5:1.

"Očekujemo da u petak nastavimo uspešan niz", dodao je Pirs.

"To je mesto na kome je reprezentacija igrača do 21 godine uvek uživala da igra i oduševljen sam što se vraćamo" .

Novajlije u Pirsovoj ekipi su defanzivac Liverpula Džek Robinson, koji bi mogao da debituje uz svog saigrača Rahima Sterlinga. Džondžo Šelvi neće biti u konkurenciji za dvomeč (na prvom ne bi ni mogao da igra zbog kartona) zbog toga što je pozvan u seniorski tim za mundijalske kvalifikacije "Gordog Albiona" sa San Marinom i Poljskom.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U21: Engleska - Srbija (B92, 19.00)

Izvor: B92, 11.Okt.2012

Mlada fudbalska reprezentacija sastaje se od 19 časova u Noriču sa nacionalnim timom Engleske u prvom meču baraža za Evropsko prvenstvo, uz prenos na TV B92...Srbija je u baraž ušla kao pobednik grupe 4, uz pet pobeda i tri remija, dok su Englezi u grupi 8 takođe bili prvi, uz sedam pobeda i jedan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.