Štancovali lažne petstodinarke

Izvor: Rasina.net, 03.Apr.2011, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štancovali lažne petstodinarke

KRUŠEVAC - U okviru borbe protiv kriminalnih grupa, službenici Policijske uprave u Kruševcu odredili su meru zadržavanja za šest osoba, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje novca, saopšteno je iz te Uprave.

Nastavak na Rasina.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trojicu Zrenjaninaca izbo nožem posle kafanske svađe

Izvor: Blic, 04.Apr.2011, 13:15

ZRENJANIN - Zrenjaninska policija uhapsila je Darka B. (30) i odredila mu meru zadržavanja zbog postojanja sumnje da je nožem naneo telesne povrede opsane po život Mirku M, a Zoranu R. i Branku Z. lake povrede, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Zrenjaninu.

Nastavak na Blic...

Otkrivena štamparija lažnog novca u Kruševcu

Izvor: KruNet.net, 04.Apr.2011

OPERATIVCI Policijske uprave Kruševac u subotu su odredili zadržavanje šestočlanoj grupi osumnjičenoj za krivično delo falsifikovanje novca. Iza brave su se našli..

Nastavak na KruNet.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Rasina.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Rasina.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.