Srpski lekari rade kao konobari: Dao posao lekarki koja je radila kao konobarica

Izvor: NaDlanu.com, 15.Dec.2012, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski lekari rade kao konobari: Dao posao lekarki koja je radila kao konobarica

Suvlasnika farmaceutske firme UTI dirnula je priča o dvema sestrama iz Kruševca koje su završile fakultete i nisu mogle da nađu posao nigde nego u kafiću. Onu koja je završila medicinu odlučio je da zaposli.

"Blic" piše da su obe seste Jovana i Marija Stevanović, svoj hleb zarađivale radeći kao konobarice. Priča o sestrama koje radeći pomažu i roditeljima kako bi preživeli dirnula je suvlasnika farmaceutske firme UTI d.o.o. Mladena Tošića koji je jednoj od njih ponudio >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << posao.- Pogodila me je priča o tim devojakama koje se bore za bolji život i još pomažu roditeljima. Jovanu sam zaposlio jer svako treba u svom timu da ima vredne ljude, a znanje i veštine stiču se i kasnije", ispričao je Tošić dodajući da je nedopustivo da netko uloži toliki trud u studije medicine i ona radi u kafiću.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Biznismen mekog srca: Saznao da lekarka radi kao konobarica i ponudio joj posao

Izvor: S media, 15.Dec.2012

Iako su obe završile fakultete, dve sestre iz Kruševca, Jovana i Marija Stevanović, zarađivale su za život radeći kao konobarice. Ali, njihov trud i ulaganje u obrazovanje ipak će se isplatiti...Priča o sestrama koje radeći pomažu i roditeljima kako bi preživeli, dirnula je suvlasnika farmaceutske...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.