Skočili u Moravu bežeći pred policijom

Izvor: Glas javnosti, 28.Feb.2010, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skočili u Moravu bežeći pred policijom

ČAČAK - Čačanska policija je, posle višesatne potere, juče uhapsila Zorana Đ. (30) iz Pančeva zbog krađe i napada na službeno lice, dok je njegov saučesnik Radoslav Đ. (35) iz Novog Sela kod Velike Plane za sada smešten u bolnicu zbog povreda koje je zadobio prilikom bekstva.

Kako kažu u čačanskoj policiji, Zoran Đ. je i Radoslav Đ. (35) su u petak u selu Rogača kod Lučana ukrali motornu testeru posle čega su se kamionom kruševačkih registarskih oznaka uputili ka >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Čačku.

Kada su policajci pokušali da ih zaustave, osumnjičeni su prilikom bekstva udarili u službeni automobil, pokušali da udare policajca, a zatim su kroz prozor staklenim flašama gađali policijsko vozilo.

Potera za njima je nastavljena do sela Tučkovo kod Požege, gde su obojica uhvaćena, pošto su, pokušavajući da umaknu policiji, iskočili iz vozila i skočili u nabujalu Zapadnu Moravu. Tom prilikom Radoslav Ž. je povređen a zadobio je i promrzline, pa je smešten u bolnicu u Užicu.

Osumnjičeni Zoran Đ. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Čačku, dok će Radoslav Đ. biti saslušan posle oporavka.

Protiv Zorana Đ. biće podneta i prekršajna prijava zbog prekršaja Zakona o bezbednosti saobraćaja.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.