Šesnaestogodišnji dečak zaražen koronavirusom preminuo u Kruševcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2021, 10:10

Šesnaestogodišnji dečak zaražen koronavirusom preminuo u Kruševcu

Učenik srednje škole u Kruševcu, koji je bio pozitivan na koronavirus, preminuo je juče, potvrđeno je za RTS u Školskoj upravi Rasinskog okruga.

Šesnaestogodišnji dečak bio je u kućnoj izolaciji. Kako nezvanično saznajemo, inficiran je u porodičnom kontaktu i nije bio hospitalizovan.

U Kruševcu je od početka školske godine koronavirus potvrđen kod 479 učenika.

Od polovine septembra, kada je kruševačka Opšta bolnica ušla u kovid sistem, na bolničkom lečenju bilo je dvanaestoro dece.

Oni sa težom kliničkom slikom šalju se u tercijarnu ustanovu, niški Univerzitetski klinički centar.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo srednjoškolac iz Kruševca koji je bio zaražen koronavirusom

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2021

Šesnaestogodišnji učenik srednje škole u Kruševcu, koji je bio pozitivan na koronavirus, preminuo je u utorak, potvrdio je za N1 njegov razredni starešina iz Hemijsko-tehnološke škole.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.