Šarac: Protiv Napretka za početak dobre serije

Izvor: JužneVesti.com, 08.Maj.2023, 18:51

Šarac: Protiv Napretka za početak dobre serije

Utakmicom 34. kola protiv Napretka u Kruševcu fudbaleri Radničkog iz Niša pokušaće u utorak, 9. maja da prekinu seriju od tri poraza u plej-autu i uhvate priključak u borbi za opstanak. Trener niškog tima Dragan Šarac nije bio opširan, ali je istakao da će njegova ekipa dati sve od sebe da slave u Kruševcu.

Porazi od Mladosti GAT, surduličkog Radnika i lučanske Mladosti su iza fudbalera Radničkog koji su trenutno sa 29 bodova na 14. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pociziji koja na kraju sezone vodi u baraž za opstanak u Superligi. Naredni rival je Napredak, utakmica je u Kruševcu, a radi se o ekipi koja ima 37 bodova.

Napredak je dobra, kvalitena ekipa, pokazali su to na utakmici u Kupu. Izgubili su na penale od Zvezde. Dobar je domaćin, očekuje nas teška utakmica, ali spremamo se za to. Pokušaćemo da prikažemo dobru, kvalitetnu utakmicu, kao i da probamo da uhvatimo priključak, da izbegnemo baraž - kaže Šarac.

Zbog crvenog kartona na meču u Kupu Dragan Rosić neće biti među stativama Radničkog, a povređeni su Maka Gaku, Frej i Savić.

Juče se požalio Andrija Stojanović, videćemo da li će ga osposobiti za meč. Imamo problema oko povreda, ali svi koji izađu, daće 100% da ostvarimo cilj. Rosića će zameniti Dimić, on je bonus-igrač, a svi igrači su uz njega - dodaje Šarac.

U osnovnom delu Superlige Radnički je slavio u Nišu sa 3:2, dok je u Kruševcu bio bolji domaćin (2:0).

Utakmica je u utorak, 9. maja od 18:15, a prenos je na Arena sport premium 1.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.