Izvor: RTS, 30.Sep.2021, 16:23

"Sad imam sestru, majku, brata i znam čiji sam" – jedan slučaj otetih beba danas dobio epilog

Već godinama javnost potresa "bebi afera" u bivšoj Jugoslaviji. Za istinom tragaju i mnoga usvojena deca. Jedan slučaj danas konačno dobija epilog.
Pred kruševačkim tužilaštvom kome je pre tri godine podneo krivičnu prijavu zbog sumnje da je otet od bioloških roditelja i dat drugoj porodici na usvojenje danas se četrdesetogodišnji Mlađan Radivojević iz Adrana kod Aleksinca pojavio sa rođenom sestrom koju je upoznao pre dva dana i dokazima, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << DNK analizom koja je potvrdila njegove sumnje.

Tokom proteklog perioda nesebičnu pomoć i podršku imao je od Udruženja za istinu i pravdu o bebama.
"Mi pokazujemo prvi naučni dokaz, ne priču, nego naučni dokaz da je Mlađu Radivojevića rodila ista žena koja je rodila Marinu", kaže Radiša Pavlović, predsednik Udruženja za istinu i pravdu o bebama i član Vladine komisije.
Mlađan je u javnost dospeo 2019. sa brojnim zvaničnim papirima do kojih je došao i koji su samo potvrđivali brojne nepravilnosti i nelogičnosti oko njegovog rođenja.
Nedavno se i biološka majka konkretno zainteresovala za slučaj i inicirala DNK analizu.
"Sad imama sestru, majku, brata. Znam čiji sam", rekao je Mlađan.
Marina Milojević, Mlađanova sestra, kaže da njoj majka ništa nije pričala i da ništa nije znala do pre dva dana.
"Jesam srećna, presrećna sam, s druge strane sam jako ljuta što se sve ovo dešavalo", dodaje Marina.
Udruženje za istinu i pravdu o bebama zatražiće od države da se formira specijalno, posebno tužilaštvo za bebe.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udruženje za istinu i pravdu o bebama tvrdi da je dokazalo prvi slučaj otmice bebe

Izvor: Danas, 30.Sep.2021

Predstavnici Udruženja za istinu i pravdu o bebama saopštili su danas da su rešili prvi slučaj u aferi otetih beba, odnosno da su rezultati DNK analize pokazali da žena, koja je sumnjala da joj je beba oteta u porodilištu, majka Mlađana Radivojevića, koji je odrastao u drugoj porodici.

Nastavak na Danas...

"SAD IMAM SESTRU, MAJKU I BRATA. ZNAM ČIJI SAM" Mlađan je saznao da je otet kao beba, a onda je krenuo u surovu borbu za istinu

Izvor: Blic, 30.Sep.2021

Već godinama javnost potresa "bebi afera" u bivšoj Jugoslaviji. Za istinom tragaju i mnoga usvojena deca. Jedan slučaj danas konačno dobija epilog.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.