SUDAR AUTO-ŠLEPA I AUTOBUSA: Jedna osoba poginula, 13 povređeno (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDAR AUTO-ŠLEPA I AUTOBUSA: Jedna osoba poginula, 13 povređeno (FOTO)

Nova tragedija na saobraćajnicama u Srbiji. Pogibija vozača u stravičnom sudaru auto-šlepa i autobusa na putu Kruševac-Varvarin JEDNO lice je poginulo, a 13 -oro povređeno u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se u utorak oko 15 sati dogodila u mestu Šanac, na putu Kruševac – Varvarin. U sudaru auto-šlepa i autobusa vozač šlepera G. V.(49) iz Varvarina stradao je licu mesta i vatrogasci su dugo izvlačili smrskano telo nesrećnog vozača. U autobusu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kruševačkog prevoznika “Jugoprevoz” povređeni su putnici, ali prema informacijama iz bolnice, van životne opasnosti. -Auto-šlep se kretao iz smera Kruševca, a autobus iz suprotnog smera, saobraćao je redovnom linijom – iznosi izvor “Novosti”.-Iz za sada nepoznatih razloga vozač G.V.je skoro isekao krivinu i udario u stub autobusa. Od siline udarca prednje strane vozila su teško oštećene, a auto, koji je prevožen na teretnjaku, završio je u obližnjoj njivi!Pročitajte još - Nesreća na putu Pojate-Kraljevo, poginula jedna osobaVozač autobusa nije povređen, osim što je u stanju šoka, a putnici su opservirani u Urgentnom centru i na Hirurškom odeljenju. Uviđaj je potrajao do kasno poslepodne. U policiji potvrđuju da je na locu mesta od zadobijenih povreda preminuo vozač šlep-vozila. - 13 osoba primljeno je u Urgentni centar i nisu životno ugroženi-navode u kruševačkoj policiji. - Uviđaj je izvršio osnovni javni tužilac sa pripadnicima saobraćajne policije iz Kruševca.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TRAGEDIJA KOD ŠAPCA Sudar kamiona i džipa, poginula jedna osoba

Izvor: Blic, 26.Dec.2018, 10:19

Jedna osoba poginula je jutros u 5.30 časova u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Šabac- Loznica, kod mesta Majur.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.