SPREMNA ZA NOVU LJUBAV?! Milica okrenula novi list: Objavom ZAINTRIGIRALA SVE, Petar pao u zaborav?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 10:51

SPREMNA ZA NOVU LJUBAV?! Milica okrenula novi list: Objavom ZAINTRIGIRALA SVE, Petar pao u zaborav?! (FOTO)

Nastavila dalje.

Ubrzo po uvođrnju vanrednog stanja pevačica Milica Todorović raskinula je sa glumcem Petrom Strugarom i po tom pitanju nije se mnogo izjašnjavala. Sve što je otkrila bilo je da smatra da to što su obelodanili vezu nije bio baš najbolji potez, a i da se nikad ne zna šta budućnost sprema.

 Ona je zatim otišla u rodni Kruševac, gde je i praznike proslavila u porodičnom okruženju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na sumnje da će se pomiriti sa Petrom nije odgovarala. Međutim, najnovijom objavom na društvenoj mreži Instagram mnoge je zaintrigirala, jer stihovi koje je podelila, kažu mnogi, govore o tome kako je ponovo spremna za ljubav.

- Mnogi od onih za koje mislimo da nas nisu hteli, ustvari (nas) samo nisu smeli... - pisalo je u podeljenom tekstu, pa je potom usledio još jedan:

- Ako nastaviš tako da me gledaš, tim očima punim sunca, izgaziću te majke mi moje svojim mislima nateklim od pijanstva i ljubavi - glasilo je u pomenutim stihovima koje je Milica objavila, ali nije i precizirala kome ih je posvetila.

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU! Ceca se opustila kraj bazena, VRELIM snimkom raspametila muškarce! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.